Package home | Report new bug | New search | Development Roadmap Status: Open | Feedback | All | Closed Since Version 1.10.12

Bug #18581 "config-get -c" not returning channel's configuration when using alias
Submitted: 2011-06-03 13:55 UTC
From: yunosh Assigned: dufuz
Status: Closed Package: PEAR (version 1.9.3)
PHP Version: Irrelevant OS:
Roadmaps: (Not assigned)    
Subscription  


Anyone can comment on a bug. Have a simpler test case? Does it work for you on a different platform? Let us know! Just going to say 'Me too!'? Don't clutter the database with that please !
Your email address:
MUST BE VALID
Solve the problem : 48 - 23 = ?

 
 [2011-06-03 13:55 UTC] yunosh (Jan Schneider)
Description: ------------ Using the -c flag for config-get is not returning that channel's configuration. Test script: --------------- pear discover-channel pear.horde.org pear install horde/horde_role pear run-scripts horde/horde_role -> e.g. /tmp/horde pear config-show -c horde | grep horde_dir pear config-get -c horde horde_dir Expected result: ---------------- /tmp/horde /tmp/horde Actual result: -------------- /tmp/horde /usr/share/php/www/horde (or whatever your system's php_dir + /www/horde)

Comments

 [2011-06-05 15:56 UTC] doconnor (Daniel O'Connor)
-Status: Open +Status: Verified -Package Version: 1.9.2 +Package Version: 1.9.3
s/discover-channel/channel-discover So; after a bit of poking around; config-show correctly realises that 'horde' is short for pear.horde.org config-get; not so much. Doing: pear config-get -c pear.horde.org horde_dir produces the correct results. doConfigShow() is doing: $channel = $reg->channelName($channel); but doConfigGet() is not.
 [2011-06-05 16:00 UTC] doconnor (Daniel O'Connor)
 [2011-06-05 16:02 UTC] doconnor (Daniel O'Connor)
-Assigned To: +Assigned To: dufuz
 [2011-06-07 07:35 UTC] dufuz (Helgi Þormar Þorbjörnsson)
-Summary: "config-get -c" not returning channel's configuration +Summary: "config-get -c" not returning channel's configuration when using alias
 [2011-06-07 07:59 UTC] dufuz (Helgi Þormar Þorbjörnsson)
-Status: Verified +Status: Closed
This bug has been fixed in SVN. If this was a documentation problem, the fix will appear on pear.php.net by the end of next Sunday (CET). If this was a problem with the pear.php.net website, the change should be live shortly. Otherwise, the fix will appear in the package's next release. Thank you for the report and for helping us make PEAR better.